Over ons


Over ons
Het Zorgperron is een praktijk voor fysiotherapie, echografie, ESWT Shockwave en dry needling. Klassieke therapieën worden gecombineerd met moderne (behandel) technieken. Wij zijn sinds 2013 gevestigd op de industriestraat 2 in Heerhugowaard recht tegenover het station.

Team
Ted Beers (1980 Hoogwoud) is  oprichter en eigenaar van Het Zorgperron. Na een opleiding Small business in Haarlem heeft hij in 2002 zijn diploma tot sportmasseur behaald. Van 2003 tot 2007 studeerde hij fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam en behaalde met lof zijn diploma. Van 2007 tot 2013 was Ted werkzaam als therapeut bij het IFR in Amsterdam en Hoorn. In deze periode volgde hij de opleiding tot musculoskeletaal echografist, dry needling therapeut, EPTE therapeut, neurodynamics- en medical taping expert.  Ted’s  aandachtsgebieden zijn spier en peesaandoeningen en nekklachten. Hij vindt elke klacht een nieuwe uitdaging vandaar ook zijn leuze voor het Zorgperron: Van Blessure naar Beter!

Alexandra Van Hilten (1980 Amstelveen) werkt sinds februari 2015 bij Het Zorgperron. Na mijn gymnasiumdiploma heb ik 2 jaar diergeneeskunde gestudeerd in Gent, waarna ik ben overgestapt naar de HVA voor de opleiding fysiotherapie welke ik in 2007 cum laude heb afgerond.
Ondertussen werkte ik voor het Instituut voor Functionele Revalidatie te Amsterdam en Hoorn van februari 2007 tot oktober 2009.
Hier heb de opleidingen gevolgd tot triggerpoint therapeut en tot musculoskeletale echografist in 2008 EPTE therapeut in 2018. Ook ben ik toen naar internationale congressen geweest voor o.a. shockwave therapie ESWT en slaagde ik voor de cursus stagebegeleiding waarna ik enkele stagiaires heb begeleid.
Aansluitend heb ik voor Fysiotherapiepraktijk Het Grote Huis in Landsmeer gewerkt en bij Fysiotherapeut en podotherapeut Rutger de Groot in Gezondheidscentrum Molenweg te Amstelveen en ben ik in 2009 begonnen aan de opleiding Traditionele Chinese Geneeswijzen en vervolgens in 2010 de opleiding tot acupuncturist.

Van april 2010-februari 2015 heb ik gewerkt op het hoofdkantoor van KPMG Meijburg waar ik de gevolgde minor Arbeid en Gezondheid goed kon toepassen en naast interne scholingen ook mijn EHBO en reanimatie diploma’s haalde.

Sinds februari 2015 kan ik al mijn gevolgde opleidingen toepassen bij oud-studiegenoot en collega Ted Beers.
Ik werk hier met veel plezier op dinsdag en woensdag en daarnaast werk ik op maandag, donderdag en vrijdag bij Amstelring.

Astrid van de Veen (1987, Anna Paulowna) werkt sinds oktober 2017 bij Het Zorgperron.
Ik heb in 2008 de opleiding Sport Management & Ondernemen afgerond en in 2013 haalde ik mijn diploma Fysiotherapie. Ik heb ervaring opgedaan in het revalidatiecentrum Reade in Amsterdam en in het verpleeghuis Magnushof in Schagen. Vervolgens heb ik de opleiding voor dry needling en shockwave gedaan en sinds 2017 ben ik mij gaan specialiseren in echografie en ben sinds 2018 EPTE therapeut. Ik werk sinds 2014 in een praktijk in Den Helder en nu sinds oktober 2017 werk ik met veel plezier 2 dagen per week bij Het Zorgperron. Ik kan mijn kennis over echografie hier goed toepassen en mijzelf blijven ontwikkelen.

Waarom is Het Zorgperron Heerhugowaard de bestemming voor je blessure?
– Echo, de modernste diagnosetechniek
– Geavanceerde behandelingen: (dry needling, ESWT, EPTE, medical taping, neurodynamics)
– Gemakkelijk bereikbaar
– Geen wachttijden
– Ook ’s avonds open
– Zonder overstappen weer fit

Corona Virus Belangrijk!

Tijdens de CORONA persconferentie van 23-3-2020 j.l. heeft de overheid besloten dat het niet langer mogelijk is patiënten “face to face” in de praktijk te behandelen.

Vanaf dinsdag 24-3 verlenen wij alleen nog zorg op afstand. Door middel van telefoon en beeldbellen kunnen we u begeleiden bij uw klachten.

Wat houdt dat in:

  • Bent uw een nieuwe patiënt dan zal in overleg een intake op afstand worden gepland (telefonisch of dmv beeldbellen) hierbij gelden dezelfde tarieven als bij een intake in de praktijk.
  • Iedereen die op dit moment patiënt is zal worden benaderd voor overleg en hier kunnen 3 dingen worden besloten.

     1. Er zal een telefonisch of beeldbel consult worden ingepland op een tijdstip in overleg

Hier kunnen voortgang worden besproken, adviezen worden gegeven, onderzoek op afstand worden gedaan en oefeningen doorgenomen Naar aanleiding hiervan kan een oefenprogramma op maat worden gemaakt. De normale kosten van een behandeling in de praktijk gelden hier

    2. De behandeling wordt uitgesteld tot behandelen in de praktijk weer mogelijk is

Er zal na een paar weken per email of telefoon contact worden gehouden over de laatste stand van zaken mbt de Corona.

    3. De patiënt wordt aangeraden contact op te nemen met de huisarts

Indien klachten ondragelijk zijn en 1 op 1 contact noodzakelijk dan zal worden aangeraden worden contact op te nemen met de huisarts.

Het is voor onze en ieders veiligheid het beste voor nu om het zo aan te pakken. Hopelijk is het Corona virus snel zo ingeperkt dat wij onze vertrouwde zorg weer kunnen verlenen.

Wij houden u op de hoogte!

Groetjes,

 

Team Zorgperron

Ted, Alexandra en Astrid